Ferrier C.S.
Wilhelminastraat 8
Monster, 2681 CB
085 4017766
Fax: 084 8367292
http://www.ferriercs.net

Kamer van Koophandel 27331168


Over Ferrier C.S.

Ferrier c.s. Belastingadvies & Estate planning is een advies organisatie, waarvan de fiscale, financiële en juridische expertise vooral aansluit op de behoeften van ondernemers en vermogende particulieren. Doordat Ferrier c.s. beschikt over een groot netwerk van andere specialisten, zoals accountants, gespecialiseerde advocaten en notarissen, is er voor elke vraag vrijwel altijd een passende oplossing te vinden.

Leon Ferrier

De oprichter van het kantoor "Leon Ferrier" is in 1992 afgestudeerd in fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij heeft zijn expertise opgebouwd in de nationale en internationale belastingadviespraktijk, als Private clients fiscalist voor Private Banks en een gerenommeerd trustkantoor. Naast fiscaal recht studeerde Leon Ferrier ook af in notarieel recht (2004) en behaalde hij een Master degree in financial planning (2002).

In zijn vrije tijd is Leon Ferrier een actief sporter. Zo treft u hem regelmatig aan op de tennisbaan en af en toe op een rugbyveld waar hij nog graag een partijtje meespeelt.

Ook belastingadvies en estate planning worden door Leon Ferrier gezien als sport, waarbij het doel is om zoveel mogelijk winst of gemoedsrust voor de cliënt te halen op basis van de spelregels die gelden.

Verder is Leon Ferrier betrokken bij diverse algemeen nut beogende instellingen.

Werkwijze

In een intakegesprek wordt worden de wensen en doelstellingen besproken, waarna de prioriteiten worden vastgesteld. Vervolgens wordt er een analyse van de situatie gemaakt. Na bespreking van de analyse wordt aan passende oplossingen gewerkt. Ferrier c.s. werkt oplossingen bij voorkeur uit aan de hand van een stappenplan, zodat het altijd duidelijk is, wat er reeds geregeld is en duidelijk is, wat er nog moet gebeuren.

In het geval van een belastingadvies maken wij ook graag de belastingaangifte in overeenstemming met de strategie. Na beoordeling van de definitieve aanslagen wordt het adviestraject als afgerond beschouwd. In sommige gevallen is het wenselijk dat vooraf overleg met de belastingdienst plaatsvindt, zodat acceptatie van de strategie al in een vroeg stadium bereikt kan worden.

In het geval van estate planning beoordelen wij graag de concept akten en overeenkomsten die eventueel door derden gemaakt worden, alvorens deze definitief worden. Zo kan altijd in constructief overleg de beste oplossing worden geleverd.

Ferrier C.S.
Wilhelminastraat 8
Monster, 2681 CB
085 4017766
Fax: 084 8367292
http://www.ferriercs.net

Kamer van Koophandel 27331168